South Park Epizód-értékelő

Értékeld kedvenc South Park részeidet, és írj róluk véleményt kommentek formájában.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Archívum

Képzeletfölde: A Trilógia (Bővített DVD Változat)

2009.06.07. 21:53 Kezsoti

Episode I: Kyle Sucks Cartman's Balls (Kyle Lenyalja Cartman Golyóit)

Cartman fogad Kyle-al. Ha léteznek koboldok, Kyle-nak lekell szopnia Cartman golyóit. A kobold felbukkan, de Kyle nem hajlandó véghez vinni a büntetését, ezért Cartman a bírósághoz fordul. Eközben megjelenik egy fura fickó, aki elviszi a srácokat Képzeletföldére, ahol terrorista támadás áldozatai lesznek. Butterst túszul ejtik a terroristák.

Episode II: The Drying of the Balls (A Golyók Száradása)

A terroristák gonosz szörnyeket szabadítanak Képzeletfölde lakóira. A kormány kiakarja szabadítani Butters-t, és ehhez Stan és Kyle segítségét kérik. Cartman átutazza az államokat, hogy behajtsa Kyle-on a szopást. Butterst pedig a 9-ek tanácsa elé viszik.

Episode III: Moistening of the Scrotum (A Herezacskó Benedvesítése)

Egy baleset folytán Stan átkerül Képzeletföldére, Kylet pedig korházban ápolják. A kormány atomot akar dobni Képzeletföldére. Kyle mindent megtesz, hogy ezt megakadályozza. Butters lesz Képzeletfölde kiválasztottja, ugyanis a 9-ek tanácsa szerint csak ő képes legyőzni a gonosz lényeket.

 

szerintem: (4/5)
szerintetek: (3,3/5)

Szólj hozzá!

Címkék: 11.évad képzeletfölde

A bejegyzés trackback címe:

https://southparkepizodertekelo.blog.hu/api/trackback/id/tr951170180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása